Извънредно! Продължаваме Променята смазва ГЕРБ с 3% разлика и то без гласовете от чужбина

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Втора поредна изборна загуба на ГЕРБ с поне 3% отчита Галъп при 85% паралелно преброяване на Галъп, без отчитане на гласовете в чужбина.

Продължаваме промяната води с 26,3% от националния вот, 23,3% е резултатът на Борисовата партия, 11,4% и 3-то поредно дъно за последните 75 г. е унизителното число на БСП, като само 0,7% по-малко има ДПС. 8,9% изкарва ИТН, ДБ отива на 6,8%, а 4,9% на национална база има Възраждане.

Румен Радев има точно 50%, под половината от неговите резултати показва Анастас Герджиков, с когото са на балотаж идната неделя. Борисов обяви, че ще изчака резултатите, които според него показват „фотофиниш“. Той смята, че ако е първи ще опита да състави правителство. Критикува всички партии без БСП, ДПС и Възраждане. За управление с БСП той каза, че трябвало да събере конгрес, а с ДПС нямало тема за разговор. Другите бяха наречени „популисти“, които „не спазват правилата“. „Нека се порадват днес – утре“, коментира Борисов. Попитан от Свободна Европа би ли подал оставка като лидер след втората загуба, той повтори тезата за фотофиниша и че другите лидери губят с много повече.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар