Извънредно! Продължаваме Промяната издига Даниел Лорер за президент на БФС

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На свое заседание управляващата партия Продължаваме Промяната издигна общественика Даниел Лорер за поста, който се очаква да оваканти Боби Михайлов на предстоящия извънреден конгрес на БФС.

Формално ПеПе ще ползват регистрацията на мощните селски клубове Челси Чепърчене и Манчестър Долно Уйно, защото все още нямат такава.
Клубът, който ще издигне официално господин Лорер, ще е Бистришките тигри, село Бистрица с капитана си Бойко Борисов, за да има един общ кандидат на цялата Сглобка.

Очаква се на среща с Димитър Бербатов Кирил Петков да го убеди в типичния си омаен стил да се откаже от мераците си за президент на БФС и да подкрепи по-заслужилия кандидат Лорер. Лорер заслужава пост, виж колко тъжно гледа като без време отбито теле от крава, бил аргументът на Кирчо Петков.

Мотото на кампанията ще бъде „Само ПеПе и ДС могат да извадят ДПС от БФС!“.

Даниел Лорер получи и подкрепата на кадровик номер едно на държавата Лена Бориславова, без която никой не може да бъде назначен дори за пазач на Сглобката на външната порта.

Поста на президент на БФС е поредното сладко кресло, което ще бъде по мярка за вечния кандидат за всички постове Даниел Лорер. Неговата съпруга г-жа Виолета Лорер ще бъде кандидатът на ПеПе за поста президент на обединената федерация по шахмат, веднага щом такава бъде създадена. Семейство Лорер и тяхното трудоустрояване е приоритет номер едно за цялата партия.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар