Благомир Коцев

Извънредно! Прокуратурата образува досъдебно производство срещу ПП Измамник за извършено престъпление

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Варненска Окръжна прокуратура е образувала досъдебно производство срещу Благомир Коцев за извършено престъпление по чл.220 ал.1 от Наказателния кодекс / чл. 220 ал.1 от НК – Длъжностно лице, което съзнателно сключи неизгодна сделка и от това произлезе значителна вреда за стопанството или за учреждението, предприятието или организацията, които то представлява, се наказва с лишаване от свобода от една до шест години/ извършено в качеството му на областен управител на Варна.

Досъдебното производство е под номер №3 от 2023 година по описа на Варненска окръжна прокуратура.

Благомир Коцев бе областен управител на Варна, назначен от правителството на Кирил Петков, а понастоящем е кандидат депутат от листата на ПП и ДБ във Варна за предстоящите парламентарни избори на 2 април т.г.

Беззаконията, извършени от Благомир Коцев, който се спряга и като кандидатура на ПП и ДБ за кмет на Варна на предстоящите местни избори през есента, първа АФЕРА разследва и извади на показ.

За безобразно и престъпно сключените договори от Благомир Коцев, АФЕРА, вадейки ги на светло, тогава писа, че са сключени от Коцев под менторството на съпругата на Даниел Лорер – Виолета Лорер. Понастоящем Даниел Лорер пък е водач на варненската листа на ПП и ДБ за парламентарните избори.

Ето и разследванията на АФЕРА за сключените договори, заради които Благомир Коцев вече е клиент на прокуратурата:

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар