Извънредно! Путин се ядоса: Искам Борисов в затвора до края на месеца!

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кошмарът на Борисов и екипа му се нарича Елена Йончева. Евродепутатката се оказа по-смела от много свои колеги мъже и започна война с властта в България.

 

Елена Йончева работи за Путин

Никой обаче не е толкова наивен, че да започва война с управляващите, когато няма никого зад гърба си. Счита се, че Йончева е инструмент в ръцете на Владимир Путин за връщането на влиянието на Русия в България.

Нещо повече, бившата изгора на Сергей Станишев е определяна от доста свои колеги в Западна Европа като руски шпионин в ЕС. Според журналисти в Испания, Франция и други големи западни страни Елена Йончева е агент на Владимир Путин и не работи нито за ЕС, нито за България, а за Русия, пише БЛИЦ.

Според слуховете Путин е заръчал лично на Йончева, че Борисов трябва не само да падне от власт, но и да влезе в затвора, за да е сигурно, че повече няма да участва в управлението на България. Това, според източници, е предвидено да стане до края на месеца.

Путин и Елена Йончева
Владимир Путин и Елена Йончева са в комбина за свалянето на Борисов

Единственото, което крепи Борисов в момента, е подкрепата на САЩ. Ако изгуби и нея, българският премиер става политически труп, който на всичкото отгоре може да лежи в затвора. Американците обаче са наясно, че падне ли Борисов, Русия ще се намеси сериозно в България и затова засега го подкрепят, макар да отчитат протестите срещу него.

Путин не крие разочарованието си от поведението на българското правителство спрямо Русия през последните години. Всеки от управляващите не спира да повтаря, че България трябва да отстоява мястото си в ЕС. За капак на 9 май българският външен министър Екатерина Захариева се подписа под отворено писмо, в което САЩ настоява Русия да се извини на източноевропейските държави за комунизма, който им е наложила в продължение на дълги години.

Това преляло чашата и тогава Путин окончателно решил да се намеси в България и да свали Борисов и екипа му. За целта се свързал с Елена Йончева, която отдавна демонстрира любовта си към Русия, тъй като майка й има руска кръв.

Йончева изготви резоюцията, с която уличи в корупция властта в родината си. Тя не спира да атакува Борисов и компания. Днес продължи делото си, като говори за свободата на медиите и липсата на такава в България.

„Ако продължава тази тенденция, до 10 години България ще стане като Ирак, Иран и Северна Корея“, заключи бившата журналистка на специален брифинг днес.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар