Извънредно! Разкриха колко милиона печалба са регистрирали само в България криптофараоните на ДеБъ и ПП Тренчев и Кънчев

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Шефът на НАП Борис Михайлов разкри по време на изслушване във временната комисия за “Nexo” колко точно милиона е спечелило българското дружество през последните години.

Припомняме, че от мрежата от фирми, която изгражда криптопирамидата, само една е регистрирана у нас. Става дума за дъщерното дружество Ен Ди Ес ЕООД, чиито управители са Траян Николов и Надежда Йорданова, а едноличен собственик на капитала е “Нексо” АД.

Според Борис Михайлов това дружество през 2018 година е декларирало печалба 11 316 лв., през 2019 – 167 042 лв., през 2020 – 952 264 лв., а през 2021 – 4 300 619 лв.

Така според думите на шефа на НАП за последните години само българската компания в мрежата на “Нексо” е регистрирала печалба от почти 5,5 млн. лв.

Михайлов разкри още, че и трите ревизионни акта, издадени на компанията за невнесени задължения по ДДС, са платени. Въпреки че са отчетени като “особено големи размери”, по думите му сумите и по трите са малко над 12 000 лв.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар