Шипка

Извънредно! Разкриха ПЪКЛЕНИЯ ПЛАН на сглобката за Шипка – ето защо посред зима започват “спешния“ ремонт

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Уж “спешният“ ремонт на Паметника на Шипка има скрита цел и тя е да се ограничат народните чествания там на 3 март.

Оменно затова от сглобката, са се разбързали с ремонт по никое време – посред люта зима. Именно така е станало и с Паметника на Съветската армия – заграден уж за ремонт, а след това варварски нарязан с флекс и ъглошлайфове.

Оградите и надписите по табелите на Шипка, са същите като в София.

Когато излезе новината, че почва “ремонт” на Паметника на свободата, качих илюстративна снимка от предишния “ремонт” през 2019 г. Знаехме, че паметника вече е ограден, но не исках да карам никой да се качва само за да го снима.

Тъй като американските жълто-кафяви “медии” се хванаха за снимката, че била стара, сиреч информацията за забранения достъп до монумента не била вярна, се наложи вече да пратя хора.

 

Паметникът е ограден и достъпът до него е забранен. На табелата пише на български и английски (както знаете, в нашата страна има два официални езика – английският като нищо може скоро да измести българския), че има опасност от падащи предмети. Абсолютно същите табели бяха сложени и по оградите на Паметника на съветската армия.

Защо имаме основания да се притесняваме от този ремонт? Паметника беше махнат абсолютно незаконно. Съдът го потвърди, и въпреки това го махнаха. Никой не е предполагал, че ще сторят такова брутално закононарушение. Ето защо сега имаме всички основания да сме притеснени за Шипка. 3 години ремонт – че той за толкова години е построен. Да не говорим, че беше ограден още същия ден, когато излезе новината по телевизията.

Целта им засега е да спрат честванията там, които се превърнаха в най-мащабната манифестация на проруски чувства в България. А след това като нищо може да почнат провокации – някой ще надраска паметника, друг ще му счупи нещо, ще почнат да говорят как разделя народа и след няколко години няма да го има.

Това, разбира се, ще се случи само ако това управление се задържи, а то, според мен, няма да се задържи. Но все пак сме длъжни да разглеждаме всеки сценарий.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар