Извънредно! Русия се захвана да спасява и НАТО!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Повече от 100 руски военни вирусолози и медици ще са в Италия. А от Западна Европа къде е Франция, къде е Германия, къде е Нидерландия, Белгия, къде е Испания? Къде са САЩ светилото на демокрацията и уж които по миналогодишните оценки на всякакви агенции били способни единствено те да се правят най добре с подобни кризи?

Зверско евала на ВлАдимир, както му казват италианците на Владимир Путин…

Снощи след разговора с италианския премиер Конте, ВлАдимир Путин още снощи е дал разпореждане на Дарт Шойгу за експресна подготовка на цяла военотранспортна авиогрупировка от 9 военни Ил-76, които спешно още от днес 22.03.2020 г. да започнат транспортирането на 8 бригади руски военни вирусолози и медици, заедно с пълен наборр от мобилна техника Камази за аерозолно обезаразяване на транспорт и големи територии в Италия.. Отделно ще бъдат доставени голямо количество техника за реанимация , за диагностика и обезаразяване и консумативи…

Повече от 100 руски военни вирусолози и медици ще са в Италия..Това са все епидемолози и висуролози с огромен международен опит… До колкото разбирам в тия екипи са включени магьосниците които бяха цяла година и половина в Сиера Леона и създадоха уникални 2 ваксини които дават близо 95% успеваемост по блокиране и лекуване на на Еболата без да предизвикват странични ефекти и смъртни случаи сред болните….

Преди това Китай изпрати свои лекари от Ухан и от други клиники на Китай на помощ,които доставиха и милиони маски и продължават да доставят.. Русия също се притича на помощ.. Други страни от черния списък” на либералния и елфически Запад -.Куба , Венецуела е подготвила свои лекари на помощ на Итали… 85 кубински лекари са готови да помагат…

А от Западна Европа къде е Франция, къде е Германия, къде е Нидерландия, Белгия, къде е Испания?

Къде са САЩ светилото на демокрацията и уж които по миналогодишните оценки на всякакви агенции били способни единствено те да се правят най добре с подобни кризи?

Защо никой от тях не отдели до сега ресурси за спасяване на супер критичното положение в Италия

Руснаци и Китайци показват кои ще са глобалните лидери които ще обединяват и ще помагат в такива кризи… Които имат достатъмно здрава , мощна и устойчова система за справяне с кризи…

Друго си е все пак ВлАдимир и Силвио и братски завери на Сардини и в Сибир на рожденни дни и семейни празници:) Това е яката завера:)

Убеден съм че днес 22.03.2020 г. ще е исторически ден в отношенията Русия -Италия…

Сигурно ще има много паметници на руските спасители-вирусолози и епидимолози в Италия…

Колкото се може повече хора да бъдат спасени и да се стопира тази болестна зараза колкото се може по бързо и трайно докато тръгнат ваксини и лекарства…които ги прави НИИ ВЕКТОР в Нособириск.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар