Извънредно! Спецченгетата направиха на пух и прах ромската махала в Ново Паничарево

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Специализирана акция на МВР в ромската махала на с. Ново Паничарево- Община Приморско. Арестувани са лица, които компрометират непрестанно селото и общината с действията си.

Това потвърждават и бургазлии, които има вили в странджанското село. На първо време са задържани в Приморско за 24 часа.

Това конкретизират запознати и уточняват, че полицейската операция е от вчера, не се е търсило показност и си има първопричина. А тя е заради нарушване на обществения ред и “избухнала” физическа саморазправа в махалата. Отзовалите се най- рано на сигнала униформени се сблъскват с арогантно поведение и дори нагласа за насилие и късане на пагони, конкретизират още осведомени. Вика се подкрепление и настава картина, присъща за американски екшън филм. Много ясно се онагледява, че дадени субекти освен права, имат и задължения. Първи според свидетели е арестуван основния подбудител Митко Янчев. Той работи в сферата на строителството.

В Ново Паничарево той и не само той, са известни и с други свои деяния, които не са за подражание. По последна информация местният кмет Яна Жекова и общинския Димитър Германов държат истината да излезе наяве и който е виновен, да си получи заслуженото.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар