Извънредно! Страпна трагедия: Джип уби момиче на метри от НСО

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Две момичета на 14 години са били блъснати на столичния бул. “Никола Вапцаров” в София. Едното от тях е починало на път за болницата. Другото е ранено, без опасност за живота, съобщиха от МВР.
Полиция затвори булевард “Никола Вапцаров” в София в посока Телевизионната кула, след като джипът удари двете деца. Трагичният инцидент е станал около 19,40 часа.

 

 

По първоначални данни лека кола е ударила две момичета, на около 14 години, пресичали булеварда в участък, обозначен със светофарна уредба.
Пострадалите деца незабавно са откарани за оказване на медицинска помощ, но на път към болницата едното дете е починало, съобщиха от пресцентъра на МВР. Шофьорът, участвал в произшествието, е останал на мястото на инцидента, за да изчака компетентните органи.
Докато КАТ изясняваше ситуацията, в насрещното платно се удариха тежко два автомобила, чиито шофьори очевидно са отклонили вниманието в катастрофата. Инцидентът стана на метри от сградата на НСО на бул. “Черни връх”.
Вчера по същото време автомобил на НСО блъсна 14-годишно момче на бул. “Драган Цанков”.
Детето е в тежко състояние. Днес стана ясно, че то е пресичало на червен светофар. Зад волана е бил младши сержант от службата, който е с 3-4 години стаж в системата. Той се е връщал от дежурство и е пътувал към НСО, за да остави служебния автомобил.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар