Насилие

Извънредно! Топлинен счетоводител преби журналист

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Журналист стана жертва на топлинния счетоводител Siemens-Елвеко. Във физическия смисъл на думата.

Става дума за Цветан Фиков от BGReporter.info, преди това Фиков е работил  в Канал 3 и БСП, който си тръгна от клона на фирмата в жк. Красна поляна със счупен крак, след като умишлено бил блъснат по стълбите. Ето как се стигнало до крайно неприятния инцидент: Вчера в 10:30 ч. Цветан Фиков посетил клон на топлинния счетоводител Siemens-Елвеко в жк. Красна поляна, за да пусне възражение за изравнителната си сметка.

 „Отказаха да приемат възражението ми, въпреки че е в срок, който е до края на месец август. Поисках да ми се даде обяснение защо ми отказват да приемат възражението”, разказва Фиков. Докато чакал обяснение, пристигнал управителят на клона, който бил без маска и започнал да вика в лицето на Цветан Фиков, че имал да плаща 21 лв. и докато не ги плати, няма да му приемат възражението.

„При напускането на офиса на топлинния счетоводител управителят ме бутна по стълбите и при падането на земята ми се счупиха костите на стъпалото и ми предстои операция”, разказва още потърпевшият Цветан Фиков, вече от „Пирогов”.

Освен със счупен крак, пострадалият имал и други травми. На мястото на инцидента са пристигнали полиция и линейка, за да му се окаже бърза помощ и да се вземат показания от нападателя и пострадалия.

От полицията информираха, че служителя на Siemens-Елвеко е задържан за 24 часа в 3-то РПУ. Преписката по случая ще бъде предадена на прокурор и ще му бъде повдигнато обвинение за нанасяне на телесна повреда.

Травмите след падането не се нуждаят от коментар. 


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар