Извънредно! Тригодишно дете е ударено от ток! Пак оголени жици!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Тригодишно дете беше ударено от електрически ток в московския търговски център „Европолис“ днес. Според очевидци в търговския център, който се намира на столичния проспект Мира, на една от пътеките на мола от пода стърчали оголени жици. Именно заради тях е пострадало момиченцето.

„Днес следобед дете, родено през 2017 г., намиращо се в близост до хранителна зона в търговския център, е настъпило открит електрически проводник“, се казва в съобщение на официалния уебсайт на прокуратурата.

Пострадалото дете е хоспитализирано в градската болница номер 9, състоянието му все още е неизвестно. В момента на мястото работят служители на реда, прокуратурата вече е започнала проверка. Ръководството на търговския център вече коментира тази ситуация.

„Вероятно детето е бягало босо и се е хванало за нещо. За какво, не знам. Ще разрешим тази ситуация и ще помогнем на родителите, ще компенсираме всичко“ – каза Максим Левченко, управляващ партньор на FORTGROUP в интервю за Москва 24.

Припомняме, само преди ден в московския търговски център „Глобал Сити“ четиригодишно момче оцеля по чудо, падайки от ескалатор. Детето е в тежко състояние, има фрактура на черепа, контузия на мозъка, гръдна травма и множество ожулвания.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар