Извънредно! Унижаван ученик взе пушката на баща си и откри огън

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ученик е открил стрелба в училище в селището Сарс, Пермски край, предадоха руските медии. По информация на службите няма загинали при инцидента.

Учебните занятия в училището са отменени. 12-годишен шестокласник е открил огън в училището с пушката „Сайга” на баща му. Има информация, че ученикът е бил тормозен и унижаван от свои съученици. Има информация също така, че бащата на стрелеца е насилвал физически неговата майка и това също се е отразило на психическото му състояние.

Според „Комсомольская Правда в Перми” 12-годишното момче е стреляло в тавана и стената. Счупено стъкло е наранило друго дете, но жертви няма. Изданието посочва, че след влизането си в училището, 12-годишното момче е отишло в класната си стая и е наредило на своите съученици да застанат на стената.

Стрелецът е „сънувал през нощта Бог, който му е казал да отиде в училището и да стреля”, пише вестникът. Полицията води разследване как огнестрелното оръжие се е озовало в ръцете на 12-годишен ученик. Другите деца са били евакуирани, а много родители са изпаднали в паника пред сградата на учебното заведение, незнаейки какво се случва вътре. Подобни инциденти в Русия не са рядкост. По-рано през тази година при стрелба в училище в Казан бяха убити над 10 души.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар