Извънредно! Ученик откри стрелба в училище в Русия, после се самоуби (ВИДЕО)

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Осмокласник откри стрелба в гимназия в Брянск, Русия. Двама души загинаха, съобщиха от пресслужбата на градската администрация. Уточнява се, че може би единият от загиналите е самоубилото се момче.

На свой ред пресслужбата на руското МВР за Брянска област уточни, че трима души са ранени в гимназията, а осмокласникът, извършил стрелбата, се е самоубил.

Според градската управа стрелбата е станала в четвъртък сутринта във физкултурен салон № 5. “На място работят оперативни специални служби. Всички ученици, придружени от възрастни, са изпратени по домовете. Училището е отцепено от полицейски служители”, се отбелязва в прессъобщението. Установяват се мотивите и обстоятелствата около инцидента.

 

 

Според ТАСС няма други жертви освен стрелеца. Ученикът от брянската гимназия, който започна стрелбата, се самоуби, петима души бяха ранени. Това съобщиха за ТАСС от пресслужбата на руското МВР за Брянска област. По предварителна информация момчето е внесло огнестрелното оръжие на баща си в учебното заведение. Не са ясни мотивите му, но подобни инциденти са все по-често срещани в Русия.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар