Извънредно! Ученичка преживя най-тежкия ден в живота си! Мъж закла баща й пред нея, защото го обидил

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Окръжна прокуратура-Ловеч внесе в съда обвинителен акт срещу Р.М., убил с брадва бащата на 8-годишно момиче, съобщиха от държавното обвинение.

На 26.04.2019 г., около 19:36., в Троян, на паркинга пред блок в жк „Хр.Смирненски“, Р.М. удря с брадва в лявата част на шията 31-годишния М.И. от същия град – според обвинението смъртта е умишлена.

На 26.04.2019 г. следобед, братът на обвиняемия, бил в района на люлките до склад за безалкохолни напитки в града, където се скарал с 8-годишно момиче. Той я нарекъл „тъпанарка“ и й ударил шамар, а тя го ритнала и избягала, като по-късно се оплакала на баща си

Около 19:00 ч. на същия ден обвиняемият бил пред блока, в който живеел. На пейка пред входа седели С.М. – баща на обвиняемия, брат му и техен съсед, разговаряли.

Около 19:30 ч. при тях дошъл пострадалият М.И., който започнал да му говори, че синът му е ударил дъщеря му. Бил в нетрезво състояние, псувал и се заплашвал, като държал дясната си ръка назад със свит юмрук. Бащата на обвиняемия му казал да си върви, защото е пийнал, да дойде на другия ден да се разберат.

По време на разправията обвиняемият, стоял на около 1,5-2 м и не се намесвал, но в един момент отишъл до колата, взел от там брадва, приближил се към М. И. и нанесъл силен удар с брадвата в задната лява част на шията.

От удара пострадалият паднал на земята, а извиканият екип на бърза помощ установил смъртта му. Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар