Извънредно! Филм на ужасите в детското отделение на видинската болница

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Видинчани искат отговор от кмета и министъра на здравеопазването и призовават за протест.

Майка на дете се оплака от ужасяващи условия във видинска болница, където твърди, че е лежало детето ѝ. Липсата на хигиена и чисти легла са само част от оплакванията на Боряна Линева.

Тя публикува снимка на дюшека, върху който твърди, че е спало детето ѝ по време на хоспитализацията и призова журналистите да потърсят отговори от кмета и ресорните власти, съобщи dir.bg.

“Леглото на детето ми в хирургията в болница във Видин. Това е дюшека, върху който трябваше да простра чаршафи донесени от нас.

Казаха, че е само захабено”, написа под снимката на мръсния дюшек майката. Тя не посочва подробности за болницата, нито детайли около приемането им там.

“Климатик има само в стаята на лекаря и на сестрата. Болните и умиращите са на 40С. Това беше през лятото. Не знам как е през зимата”, уточнява в отговор на стотиците коментари Линева.

“Металната част цялата е омазана(не знам с какво)бършат само пода с един ужасен парцал. Затова не трябват толкова пари!”, обяснява още жената.

За по-малко от няколко часа тя събра стотици коментари в подкрепа на оплакванията й, както и още снимки, публикувани от други недоволни пациенти.

Някои от тях призоваха и за протест във Видин, заради лошите условия в болниците

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар