Извънредно! Хаджигенов избра да е депутат от 25 МИР-София, отказва се от Пловдив

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Адвокат Николай Хаджигенов от коалицията „Изправи се! Мутри, вън!“ избра да е депутат от 25 МИР-София. Това съобщи самият той във Фейсбук.

Той отстъпва мандата си в Пловдив, чиято листа оглавяваше, на председателя на Единна народна партия Мария Капон, която беше втора.

„Пловдив, един наистина великолепен град, обречен да бъде арена на лидерски битки по време на избори, дава свидни жертви, лишавайки се от народни представители кореняци. Пловдив трябва да има народен представител от района! Затова този път вместо един народен представител ще има двама. Дори с един мандат, реално ще имат двама в Пловдив, защото ще остана и народния представител на пловдивчани, а двамата заедно с Мария Капон ще открием приемна в града, която ще посещавам достатъчно често“, написа адвокатът в профила си.

Източник: News.BG

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Екипът на informiran.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.