ИЗВЪНРЕДНО! Хилядният митинг на Бузлудзжа бръкна като с остен в седалищните части на ГЕРБ

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

От два дни управляващите се задъхват да настъпват БСП по всички фронтове и да ръфат лидера им. Защото това просто беше удар под кръста. ГЕРБ никога не може да събере толкова хора на едно място.

Основна мисия на политиците е да поемат негативната енергия от народа и да я превръщат в ефективни решения, а не да пеят и да танцуват с него.

Не в речите си да генерират омраза и да изработват глупости.

Точно това прави БСП, откакто Корнелия Нинова е неин лидер. Сипят се закани, призовава се за бунтове, приканва се към мечти и борба за по-хубав живот.

Това заяви превърналият се в мъжко „острие“ на ГЕРБ депутат Тома Биков.

Този път той задочно опонира на Нинова, разделяйки народа на червени и герберисти. „ГЕРБ не са само депутатите и министрите, ГЕРБ са 1,1 млн. души от България.

Това са хората, гласували за нас “, удари се в гърдите той. Това е народът! . Кого нарича народ Корнелия Нинова, само избирателите на БСП ли са българският народ“, попита Тома Биков.

Тя се обърна към всички свои симпатизанти с думата „народ“. „Това е опасно за обществото, защото го разделя, а не за ГЕРБ. За нас БСП са лесен противник и ние винаги можем да се справим с тях“, заяви още депутатът. „Избирателите ни са чувствителни, преживяват тежко тези обиди, наранени са, те също имат нерви. Заради Нинова се налага непрестанно да ги успокояваме“, проплака Биков.

„Говоренето на БСП разделя обществото, прави единството на българите невъзможно. Корнелия Нинова заговори за християнски ценности, докато е лидер на социалистическа партия, партия, чиято идеология се уповава на Маркс“, ядоса се Биков.

„БСП са единствената обществена група, която празнува, като кълне и хули други хора. ГЕРБ никога не си позволява това!“

Спри се, Биков, ще се задавиш в собствената си пяна!

Къде чу някой някого да кълне? Проклинаше ви трудещият се народ, чиито животни избихте и чийто поминък затрихте с безумията си. И то не от трибуните.

Прочети пак Маркс и виж дали не го бъркаш с Ленин!

Кой в какво вярва, не е, ама изобщо не е твоя работа.

Каква лексика използва Нинова?

Ами първо се заслушай в една реч на Вожда си. Която и да е!

Там ще чуеш как цветисто и обидно се хули политически противник.

А колкото до това чий е народът, не и ли малко нагло да определяш?

Остави на хората правото сами да решат!

Автор Станислава Славова, istinata.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар