Извънредно! Хунтата е в паника: Радев каза това, което си мислят 5 милиона българи

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Румен Радев се върна буквално към стила си от първата година в президентската институция и изстреля залп, който явно е на път да взриви социалната мрежа във Фейсбук!
Преди минути Румен Радев изрази мнение, което за пореден път сложи всички герб подръжници и техните лидери по местата им. Ето го и него:
“Разбирам огорочението на всички в Герб, че хората не ги харесват и освиркват по площадите и улиците, но тези същите хора, които за десет години се самозабравиха във властта уви е време да си ходят и да не се връщат поне 20 години в политиката.
Това е моето мнение както предполагам и мнението на поне 5 милиона българи, които не са на хранилка в партия Герб.
Не става да гледаме децата си по скайп как растат, докато ние сме на гурбет!

Не става родители ни да измират и да няма кой да ги погребе, защото ние сме на работа в чужбина!

Не става някак си така, едни хора всеки ден да ни обясняват как мислят за народа, докато харчат по 200 -300 само за обяд, а пенсиите на хората в селата да са толкова за месец!

Не става разни лелки, тетки и какички с фалшиви дипломи да са в политиката на България, защото имали чичко с парички зад гърба!
Не става и накак си не е морално в политиката на България повечето партийци да влизат с по-няколко стотин лева в банковите си сметки и само за 4 години да стават милионери и всички да се правим, че не виждаме това!
Не става и премиерът да е като султан, при положение, че ние сме парламентарна държава!
Не става така, знам, че сега пак всички от Герб и техните златни пръсти патрЕотите ще ми скочат, ще искат да ме заклеймят, но в случая пиша онова, което всеки ден чувам от хората на улицата и онова, което идва като писма от обикновени хора в президентството.
Не става господа и госпожи от Герб да ни обяснявате колко добре е държавата България, а децата в училищата дори да събират капачки за болниците!
Знам, че не ви харесва истината, но като не ви харесва, може да си тръгвате, да си подадете оставките и да се махнете от властта, тогава няма и да ви освиркват българите масово, защото ще си отдъхнат от вас и вашите безумия в тази власт.
Знаете, че няма незаменими хора, така че не си мисля изобщо, че без вас няма да е бъде България, но все повече се замислям, че с вас начело на тази страна, скоро може и да няма такава държава”.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар