цветанов дпс

Извънредно! Цветан Цветанов вече е от ДПС

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ахмед Доган е създал толкова много богаташи, толкова милионери, че всеки един от тях да беше изградил по една чешмичка с надпис „Шефе, да си жив и здрав, че ни направи хора!“, в България най-много „благодарствена вода“ щеше да тече за създадетеля на ДПС.

Уви, всички тези, които живеят в охолство благодарение единствено и само на трите букви Д-П-С, грачат и храчат по Сарая, особено когато вятърът духа в тази посока.
Вместо да ги даде на прокуратурата, Доган просто не ги забелязва. Те го плюят, а той се държи така сякаш грачещите и храчещите бивши партийни ясладжии не съществуват.

Извън ДПС има още един, който трябва да построи голяма чешма, направо паметник, за този, който му „оправи живота“. Цветан Цветанов, бившият втори в ГЕРБ, куриерът на Бойко Борисов. Някой гадняр би просъскал „мъжката секретарка“, ама…
Уви, и Цветанов по примера на изхвърлените от Сарая започна да стреля с думи страховити по бившия си началник.

След като Бойко Борисов изхвърли Цветанов от ГЕРБ и от властовите позиции, вторият самодоволно облъчва обществото, че вече нямал влияние в смесените региони и сега на местните избори „най-печеливши щели да бъдат от ДПС“. ГЕРБ се е изградила като единствената алтернатива в смесените региони по негово време. „Днес обаче политическото решение, което се взема от Изпълнителната комисия, е не навсякъде и не на всяка цена в тези места ГЕРБ да има представителство. Това води до леко отдръпване и демотивиране на достойните мюсюлмани (вероятно мисли за етническите турци в България – б.р.) и българо-мохамедани (познатите още като помаци), които припознаха ГЕРБ като единствената алтернатива. ГЕРБ ще направи отстъпление от смесените региони“, „хапе“ Цветанов началника си. И сякаш иска да продължи „Няма за какво да се напъвате в Кърджалийско, ДПС ще спечели 7 от 7 възможни общини“…

Вероятно и в политиката е обяснима реакция а ла „раздяла след голяма любов“ – емоциите вземат превес над разума. В претенциите си една страна надскача сянката си… Но това сравнение е грешно. Между Борисов и Цветанов е нямало и няма как да има равнопоставеност. Единият просто е късметлия, че е бил дълги години функция на харизмата на другия. Без Борисов Цветанов просто щеше да си остане един физкултурник.
Но, двамата нека си се оправят!

Проблемът е, че Цветан Цветанов нанася тежък удар по структурите на ГЕРБ в Кърджалийско. Много трудно се работи в Бастиона на Доган.

Този, на когото много „достойни мюсюлмани и българо-мохамедани“ в Кърджалийско помагаха, избирайки тежкия път в локалната политика – срещу ДПС, днес се държи като неофициален говорител на ДПС. И предава кърджалийските гербери!

Кога успя да си купиш билет за Сарая, бе, Цветанов?

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/09/blog-post_353.html

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар