ИЗВЪНРЕДНО! Чумата Борисов “изби” експертите, а не отговорните за КЛАНЕТО политици

Румен Порожанов, Странджа
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След вчерашното интервю на Цветан Димитров (заместник – министър на земеделието), премиерът даде най – лесните жертви, като уволни хора на експертни длъжности, а не политически отговорни лица, а именно директора на дирекция „Животновъдство” Златка Възелова, директора на Дирекция „Директни плащания и идентификация на земеделските парцели” Георги Праматаров, както и съветника на министъра Бойко Синапов.

Така Борисов запази главата на министър Порожанов, известен като лично назначение на Румен Гайтански – Вълка, срещу който той самия се бореше за почистването на София, но в последствие се спогоди.

И до днес Порожанов е известен като “гара – разпределителна” за европейските фондове към близки на властта фирми.

На практика с тази чистка бяха освободени единствените експерти в сектора животновъдство, а политическата фигура на Румен Порожанов бе съхранена за пореден път.

Това се случва заради избухналото напрежение около чумната епидемия по дребните преживни животни в Странджанско и е жалък опит на шеф на шайката ГЕРБ да потуши напрежението.

От постовете им се освобождават също директора на дирекция „Животновъдство” Златка Възелова, директора на Дирекция „Директни плащания и идентификация на земеделските парцели” Георги Праматаров, както и съветника на министъра Бойко Синапов.

източник: btv.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар