Стоян Сарийски – Стенли

Изгарянето на вносен боклук у нас не спира нито за миг. Близко до Бойко Борисов момче – ключов играч в мръсния бизнес

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Човек на премиера Бойко Борисов се оказа крупен вносител на боклук за изгаряне. Става дума за бившо гадже на Веселина Абаджиева, дъщеря на Цветелина Бориславова. Борисов нарича публично преди време Веселина своя дъщеря в ерата, когато официална дама на сърцето му бе именно банкерката Цветелина Бориславова.

 

През далечната 2009 г. Борисов официално си призна, че е

набил гаджето й,

защото видял Веселина разплакана. Очевидно обаче по-късно отношенията им с въпросното бито гадже са станали делови. До толкова, че Стенли – Стоян Сарийски, печели поръчка за 50 млн. лева покрай строежа на метрото в столицата.

Захванал се е обаче и с по-лесен и по-доходен бизнес в качеството му на крупен вносител на боклук за горене, пише сайтът Narod.bg. Няма от какво да се притеснява – чадърът над този съсипващ здравето на българските граждани бизнес е мощен в лицето на Бойко Борисов.

Крупен огняр на италиански боклук се оказа и маститият енергиен бос Христо Ковачки. Това стана известно от разкритията на двамата братя Бобокови, арестувани с цел враждебно поглъщане на печелившия им бизнес за производство на акумулатори.

Все повече анализатори са на мнение, че това успяло дебело момче атакува де що има печеливш бизнес в България с цел поглъщането му дори не заради митологизирания Ахмед Догатн, а заради все по-ясно очертаващи се агресивни руски интереси зад него. Нищо чудно след време да се окаже, че голяма част от

българските активи са руска собственост.

В интервю за предаването “120 минути” на БТВ, пред Мария Цънцарова двамата братя Атанас и Пламен Бобокови, освободени от ареста под гаранция срещу милиони левове съобщиха, че именно Ковачки и Сарийски внасят боклук за горене в България. Те казаха, че това лесно може да се провери от кой да е журналист, като се поискат съответните документи за внос от НАП и Митницата. Докато Бобокови внасят само оловен скраб, който използват в производството си на акумулаторни батерии, твърдят братята. Както се вижда,

топ боклукчиите в България

не са никак случайни хора. Също като крадливите боклукчии в управлението на държавата. Никак не е случайно също така, че въпреки шумната акция на главния прокурор Иван Гешев срещу вноса на боклук, той продължава да си пристига необезпокоявано от Италия, а ние продължаваме да се давим като дишаме трудно не само заради маските, а и заради Менделеевата таблица във въздуха.

Сега разбрахте ли защо София стана градът с най-мръсния въздух в света? Ударихме дори Китай в земята по този срамен показател.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар