Изгонената от партията на Слави Росица Кирова оглави листа на ГЕРБ

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“В листата на ГЕРБ съм, гражданска кандидатура, приела съм поканата и ще водя листата във Видин. Лично ще отговарям за всеки един от хората, които са подредени в тази листа”. Това заяви пред bTV Росица Кирова от гражданското сдружение “Единни за Видин”.

Тя беше координаторка на партията на Слави Трифонов “Има такъв народ” за Видин, но бе уволнена през септември миналата година, след като се появи снимка от среща с премиера, на която обсъждала с него бъдещето на пътя Видин-Монтана.

“Не съжалявам за кафето с Борисов. Всъщност аз го помолих, за да се уговорим за старта на втория етап на строежа на прохода “Петрохан”, призна Кирова.

Преди два дни видинчанката отново бе с министър-председателя, този път при проверка на строителството на пътя Видин-Ботевград. Тогава Бойко Борисов отправи предложение към нея да оглави листа на ГЕРБ, за да “контролира от парламента”.

Водих разговори с премиера и обясних какви са условията, при които бих могла да приема подобно предложение“, обясни тя.

Според нея Борисов поема риск с тази покана.

“Никога не съм твърдяла, че съм човек, който ще престане да бъде критичен”, отбеляза Росица Кирова. “Имаме сериозен проблем с инфраструктурата в България. Никой не си дава сметка, че за 21 век тя е изключително необходима и там, където я няма – развитие няма”, коментира още Росица Кирова.

На въпрос с какво се занимава тя отговори следното: “Работя. Имам частна фирма и съм мениджър на производствено предприятие във Видин. Така е повече от 15години.

Богат човек съм – имам две прекрасни деца, много приятели, много съмишленици и страхотни съграждани”.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар