Изгонен пенсионер от магазин: Какво като се заразя, не ми остава много (ОБНОВЕНА)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Паднал пенсионер пред хипермаркет

Преди малко пред Кауфланд! Възрастен човек с патерици не беше допуснат от охраната да пазарува въпреки молбите му, че му е сложно да се върне и да идва пак. Това пише Анелия Райкова във групата ”Аз съм от Кюстендил”.

Хвърли патериците падна и каза, че какво като се зарази на него и без това не му остава много! Извикаха и полиция заради,, престъпника”!

Е така умират хората, а не от ковид!


Във връзка с публикацията публикацията публикуваме позиция на Kaufland България като право на отговор под материала:

Във връзка със създалата се на 13.11.2020 г. ситуация на паркинга на хипермаркет Kaufland в гр. Кюстендил, бул. „Македония“ 10, търговската верига предприе незабавна вътрешна проверка и внимателен преглед на записа от охранителните камери на обекта.

В резултат бихме искали да направим следното разяснение:

Към 15:55 часа възрастен мъж е пожелал да влезе в обекта, за да пазарува.

Достъпът му е бил отказан в стриктно изпълнение на заповедта, издадена от Министерството на здравеопазването на 12.11.2020 г., която  към конкретния момент от деня гласи, че възрастни хора на и над 65-годишна възраст могат да пазаруват само във времевия диапазон между 8:00 и 10:00 часа сутринта.

Вследствие от отказа на достъп с оглед неговата безопасност, клиентът демонстрира недоволство, като ляга на земята. Екипът на хипермаркета реагира мигновено, като осигурява стол и е в готовност да извика линейка, в случай, че клиентът заяви, че има нужда от медицинска помощ. Полиция пристига на място вследствие на обаждане на страничен наблюдател, който не е част от екипа на Kaufland. Екипът на търговската верига е бил на разположение през цялото време, за да съдейства на възрастния господин.

Бихме искали да подчертаем, че Kaufland България винаги сътрудничи на институциите и изпълнява стриктно техните заповеди и предписания с цел ограничаването на вируса. Компанията подхожда с необходимото уважение и отговорност към всеки, а действията й са продиктувани на първо място от мисълта за здравето и безопасността на всеки клиент и служител.

Повече за всички допълнителни противоепидемични мерки, които търговската верига предприема, можете да откриете тук.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар