Издирваният за похищението и изнасилването на 2 момичета в Енина се предаде (снимки, видео)

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мъжът, заподозрян за отвличането и бруталното изнасилване на две момичета в казанлъшкото село Енина, кой бе обявен за издирване, се предаде в полицията.

Радостин Пулев днес пристигна в полицейското управление на Казанлък заедно с адвоката си, който заяви, че клиентът му е невинен. На влизане в полицията Радостин отрече да е изнасилил момичетата.


Две непълнолетни момичета са били дрогирани и изнасилвани два дни в село Енина

“За изнасилване не ми е споделял нищо. Дали е виновен или не ще решат съответните органи. За мен този човек, на база това, което ми сподели, е много трудно да се приеме, че е виновен. Разследването е в начална фаза”, коментира адвокат Станимир Ченалов пред kazanlak.com.

Той уточни още, че Пулев не се укривал от полицията. Искал да се предаде още вчера. Заради личен ангажимент на адвоката му обаче 35-годишният енинец се е предал днес. Полицаите са били известени и са проявили доверие, разказа още Ченалов.

“Към момента няма повдигнато обвинение. Задържан е за 24 часа. Ще се прецени от наблюдаващия прокурор на база събраните материали трябва ли да се повдига обвинение. Възможно е да има и обвинение и 72-часово задържане, но не е ясно дали ще има мярка. За мен това момче в момента не е извършило нищо. Това е въз основа на неговия разказ”, уточни още адвокатът на обвинения в двайно изнасилване.

Защитникът на 35-годишния фитнес маниак обаче потвърди, че в края на януари съдът ще гледа друго дело, в което е обвинен за блудство, отново спрямо непълнолетна през юни 2020 г. То е насрочено за 26 януари в Районен съд – Казанлък.

Утре в казанлъшкия съд ще се гледа мярката му за неотклонение по настоящия случай.

Снимки: Фейсбук на Р. Пулев

Радостин Пулев се издирваше от полицията, след като срещу него бе подаден сигнал за особено жестоко изнасилване на две момичето, едното от които непълнолетно.

Жертвите на младия мъж отишли на рожден ден. Един от гостите ги дрогирал, след което ги завел в къща в селото. Упоил ги и многократно ги изнасилвал в продължение на 2 дни. Преди да ги пусне ги заплашвал с нож и убийство, ако разкажат на някого и го издадат.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар