Издирват двама изчезнали от неделя рибари в бургаско езеро

Издирват двама изчезнали от неделя рибари в бургаско езеро

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На 28.11.2022 год. около 06.00 ч. в Четвърто Районно управление – Бургас е получено съобщение за изчезнали рибари в езерото „Мандра“, местността „Брястите“, съобщиха от МВР.

Установено е, че това са 44-годишният Ивелин Тодоров от Средец и 47-годишният Петър Петров от Бургас. Двамата влезли в езерото с надуваема рибарска лодка около 23.00 ч. в неделя.Сформиран е екип от служители на Четвърто Районно управление – Бургас, група „Издирване“ при отдел „Криминална полиция“ при ОДМВР – Бургас, сектор „Спасителни оперативни дейности“ към Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ и ИАРА – Бургас.


Районът около езерото „Мандра“ е претърсен обстойно, но до момента не са открити никакви следи нито от рибарите, нито от лодката им.

Утре при подходящи метеорологични условия издирвателните мероприятия продължават с начален час 10.00 ч. при сборен пункт дигата за с. Твърдица / изхода от к-с „Меден Рудник“/.

В случай на възможност ОДМВР – Бургас призовава в оперативно-издирвателните дейности да се включат и доброволци с лодки, оборудвани със спасителни жилетки, които да подкрепят сформирания екип с жива сила по вода.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар