Изкараха човека,който милее повече за народа, че е по-голям престъпник от истинския крадец,дето не му стигнаха банките,чекмеджетата та и в чужбина крие окраденото

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
След решението на КС, симпатизантите на Кирил Петков меко казано се разгневиха.

 

Живка Пасева :Изкараха човека,който милее повече за народа е по голям престъпник от истинския крадец,дето не му стигнаха банките,чекмеджетата та и в чужбина крие окраденото

 

Бойчо НиколовБреей тая Прокуратура, била много пъргава бе ! За Тулупа и шкафчетата още мълчи! За съдията от Софийски градски съд Алексей Трифонов мълчи!И за доста престъпления мълчи!

 

Darina IlievaА кога прокуратурата ще разследва Борисов, Цацаров, Пеевски, Домусчиеви и себеподобните им?!?!! 🤔🥺😲😟😧Тази наша прокуратура е много „активна“ в някои случаи (в разследването на тези които се борят срещу мафията), но пък и много „пасивна“, та дори и заспала в разследване на мутрите ни 🤔🥺😲😧!?!!!!

 

Neli Georgieva ZaxanovaПърво да разследват Борисов и сие и тогава Петков!!!

Надежда Методиева Нито е крал нито е обивал нито е лъгал това че иска да промени България хората го харесват толкова много и ако сложат друг по симпатии значи политиката е много жестока пък момчето сие честно колко постижения направи за късо време дано се замислят съдилището.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар