йорданка фандъкова пари

Изключителен гьонсурат – Фандъкова щяла да върне заграбеното от Фандъкова

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Изключителен гьонсурат – Фандъкова щяла да върне заграбеното от Фандъкова – ТЯ управлява София от 14 години, точно толкова години Къпалнята е затворена за софиянци, дялът на Общината в нея е 41,96%, през 2008 г., когато ТЯ е кмет, акционерният дял на Софийски имоти, общинско търговско дружество, е бил 49%.

Днес Къпалнята посреща софиянци с предупредителни надписи, че достъпът е строго забранен, защото е частен – къде е Общината, която уж е съсобственик?

Защо общината губи дялове от Къпалнята докато ТЯ управлява, защо позволи Общината от 2005 г., откогато е ГЕРБ на власт в София, Къпалнята да е затворена, преди това работеше за софиянци, нищо, че беше на Жоро Илиев, когото убиват, (съвпадат годините на превземане на София от ГЕРБ), не че намеквам нещо, после и фирмата, която притежава Къпалнята, Летния театър и др. е купена от Гайтански – вечният Господар на боклука, почистването не само на София. Затова София е „най-чистият“ град, вижда се.

Относно твърдението, че ТЯ била открила механизъм да си „върне“ Къпалнята на софиянци, и това било Подробния устройствен план, срещу който протестираме, е огромна лъжа – именно ПУП идва да разреши строителство в парка, без него не могат, ако можеха да строят, мислите, че Вълка нямаше да го направи за 14 години, именно ПУП ще е този, който ще ограничи достъпа на софиянци до Къпалнята, защото предвижда именно такова ограничение – прочетете го този ПУП – там искат за Къпалнята „ограничен обществен достъп“.

Не само – именно този ПУП ще бетонира частниците завинаги и затова сега ТЯ се опитва да изработи „образ“ на ПУП, че е единствен, видите ли, механизъм срещу строителство. Наистина ли? ПУП, който е за регулация и застрояване, ще спирал строителство? Това звучи като да искаш един вълк да е вегетарианец.

Общината има 42% акции в Къпалнята – моля, да си влезе във владенията и да потърси сметка за безстопанствеността и амортизирането на съоръженията. Именно този ПУП предвижда сериозно застрояване на къпалнята, която Вълка иска да направи на частен СПА-център, имал си и проекти – хотели, басейнчета, джакузита за обкръжението му и придворните им дами. Четох някъде, че последната му манекенка му родила момиче, четвърто, той я изгонил, щото те му раждали деца, за да го крадят, пък и искал момче, в търговските регистри се води Юнг, запазил си немска фамилия от един немски брак – представете си за какъв човек става дума – преди шеметната си кариера на бизнесмен е работил в МВР.

Но ТЯ е Безсрамие, което се случва пред очите ни, ТЯ е най-опасният кмет на София, по-опасен от Софиянски, с когото в едно си приличат – и двамата вършат злодействата си с най-благата усмивка, баща ми я нарича – сардонична.
Попитайте, драги журналисти, всичко това по-горе, попитайте я защо не е публичен договорът между нея и Гайтански относно Къпалнята и Летния театър, които бяха и все още 42% от тях са публични – интересно, че Летния театър все го забравят, едни 30 дка. най-апетитен терен в центъра на София. Покажете ги тези договори, нали сте открити, прозрачни? М?
Влезте си във владенията, г-жо ТЯ, или признавате, че сте една пионка на олигарсите, обслужвани от Община, кмет и цял един град, и не само?

 

Gergana Pirozova

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар