Излъгаха ме, че съм с COVID-19, за да изляза от там в ковчег!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Оромната манипулация с коронавируса продължава. За това алармира потърпевшата Диана Стефанова от Сливен. Тя разказа покъртителната си история в ефира на TV1.

 

Скандално “лечение” на Ковид-19 в Сливен

На 30 октомври майка й постъпва в частната МБАЛ “Хаджи Димитър” – Сливен с хепатит. Тя влиза с нея като придружител.

И на двете са направени PCR тестове, които по думите на лекарите излизат положителни.

Майката на Диана не получава лечение за хепатит, а за Ковид. В резултат тя става все по-зле и изпада в кома. На 6 ноември умира.

Междувременно дъщеря й се бори със зъби и нокти да оцелее. Без да има никакви симптоми й се започва лечение с антибиотик. Опитват дори да й бият инжекция с антикоагулант, но тя категорично отказва. Хапчетата, които е получавала от мед. сестрите, ги е криела на дъното на чантата си, тъй като е била убедена, че те ще й навредят.

В крайна сметка Диана излиза жива и здрава от болницата, за разлика от майка й. Малко след това си прави пълни изследвания, които показват, че няма антитела и следователно никога не е боледувала от COVID-19. Това означава, че в болницата са я излъгали, че има вируса, като Диана е убедена, че това е било с цел да си попълнят бройката със заразени и дори по възможност и тази с починали.

Вижте във видеото цялата й потресаваща история!

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар