Излъчването на живо в X ще става платено

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Фунцията за излъчване на живо, която в момента е налична за всички потребители на X, скоро ще може да се позлва само, ако имаме Premium абонамент за платформата.

Нов месец и нова щура хрумка от собственика на X – Илон Мъск. След въвеждането на абоманентния план в платформата, заключвайки редица функции зад месечна такса, включително и верификацията, сега е време за ново 20.

Възможността за излъчване на живо в платформата скоро ще бъде част от Premium плана в X, който, поне към този момент, струва 15.50 лв. на месец, обявиха от компанията. За тези пари, освен да стриймвате, ще може да получите заветното синьо тикче, предварителен достъп до AI чатбота на xAI – Gronk, както и редица други доста… излишни “екстри”, които можете да разгледате тук.

Ако сте планирали да станете професионален стриймър в X, вместо в Twitch или YouTube, например, приготвяйте портфейлите, защото това вече ще си е скъпо удоволствие. Ако пък не сте имали такива извънредни мисли в главата си, ви поздравяваме сърдечно – явно разсъждавате доста по-трезво и рационално от най-богатия човек на планетата земя. 

 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар