Измамници, долни! ИТН предадоха Суверена!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Има такъв народ“ влязоха в парламента със заявката, че на никаква цена и при никакви обстоятелства няма да се коалират и да влизат във взаимотношения с партиите на статуквото, каквито от ИТН обявиха ГЕРБ, БСП и ДПС. Филип Станев дори се кълнеше в ефира на Би Ти Ви, при Цветанка Ризова, че съглашателство с БСП, ГЕРБ и ДПС би било предателство спрямо Суверена. 

Е, предадохте го!

Ясно е, че очакваме подкрепа от ДБ, ИГБНИ и БСП, защото иначе сметките не излизатВодени са разговори, с тях сме постигнали общи насоки, стъпки, мерки, които са описани в тази декларация, която е изпратена подписана от нас до всички партии. Така че очакваме от тях подкрепа. Ако те искат да има нови избори, няма да подкрепят кабинета“, посочи днес от стълбите на президентството Тошко Йорданов от „Има такъв народ“.

„Когато има гласуване в зала, ще стане ясно реалното отношение на БСП, „Демократична България“ и „Изправи се БГ! Ние идваме!“ към проектокабинета на „Има такъв народ“, като липсата на подкрепа ще е сигнал за трети парламентарни избори през тази година“, коментира Тошко Йорданов от ИТН.

Цяла седмица Тошко и сценаристите се снимат с доволната Корнелия Нинова. Същата, която преди изборите те не искаха да виждат и не ходеха на среща с нея, защото били „на другия бряг“. 

Бяхте, но вече не сте! 

Измамници, Долни!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар