Измерващият кръвното налягане Huawei Watch D вече се продава в България за 799 лв.

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Huawei обяви, че пуска на българския пазар новия си смарт часовник Watch D, който предлага измерване на кръвното налягане, ЕКГ и други функции за следене на здравословното състояние. Устройството се предлага за 799 лв. 

Освен съставяне на електрокардиограма и следене на пулса, Huawei Watch D за първи път в модел на марката дава възможност и за измерване на кръвното налягане. Huawei Watch D


Смарт часовникът, който може още да следи кислородното насищане на кръвта и температура на кожата, проследява качеството на съня и нивото на стрес. Watch D поддържа над 70 спортно-тренировъчни режима, като резултатите вече могат да се споделят в Strava. 

HUAWEI WATCH D 4

Huawei Watch D е оборудван с ЕКГ модул, чрез който се засича детайлно работата на сърцето и веднага се генерира ЕКГ доклад. Часовникът поддържа още ЕКГ мониторинг и напомня на потребителя да направи ЕКГ измерване, ако засече нетипичен сърдечен ритъм. 

HUAWEI WATCH D

Моделът има специални модулни каишки с различни размери, сензор с висока резолюция, контролна верига за обратна връзка и бавен въздушен поток, благодарение на които отклонението при получените данни е в рамките на едва ±3 mm Hg, казват от Huawei.  

В специален смарт режим моделът предлага 7 дни живот на батерията.

HUAWEI WATCH D

Huawei Watch D вече се продава в Yettel, A1, Технополис, Зора и партньорите на дистрибутора Поликомп. На някои места може да се разгледа и тества в магазина. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар