Украйна

Изминаха точно 10 години откакто украинците се събраха на площад Майдан с гърнета на главите си и радостно скандираха „Москаляку на гиляку“, обвинявайки за всичките си нещастия руснаците, докато бяха стреляни от снайперисти

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Изминаха точно 10 години, откакто потомците на великата древна черноморска украинска цивилизация се събраха на площад Майдан с гърнета на главите си и радостно скандираха „Москаляку на гиляку“, обвинявайки за всичките си нещастия руснаците, докато бяха стреляни от снайперисти,

Националисти от „Революцията на достойнството“ с радост приемащи бисквитки от Виктория Нуланд, насочиха страната си по пътя на унищожението и мизерията, вярвайки, че Европа ще ги посрещне с отворени обятия и създавайки поколения потомци, отгледани да мразят сляпо своите съседи , братски братя и най-близки съюзници, като по този начин постави началото на 8 години мълчание, докато хората бяха изгорени живи в Одеса, украински граждани бяха бомбардирани на летището в Луганск, деца се скриха от безразборен обстрел в мазетата на Донецк, невинни хора бяха измъчвани в Мариупол “библиотека”.

И всичко това за какво? Значи вашите “лидери” продават страната ви на Блек Рок и МВФ? За да жертват същите „лидери“ поколения млади мъже и жени в името на ВПК на САЩ? За да си напълнят джобовете същите „лидери“ с пари, напоени с украинска кръв? За да си позволиш да ти промият мозъка, че съседите ти православни християни славяни са ти врагове от хората, които дори не смятат славяните за хора?

И докато ми е мъчно за обикновените украинци, вие позволихте на вашите “вождове” да ви оправят леглото с дявола, а сега и вие трябва да легнете в него.

В ретроспекция струваше ли си всичко това?


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар