Изненадваща рокада в екипа на bTV, привлякоха красива репортерка от NOVA – Любопитно

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Още една рокада се слчува в екипа на bTV, разбра Plovdiv24.bg. Красивата криминална репортерка Ивелина Драгнева вече не е част от семейството на NOVA.  Професионалният ѝ път започва през 2008 година във вестник „Експрес“, следва в-к „Телеграф“, където остава 10 години и се научава да разказва, да използва правилните думи, когато и както трябва. 

Нуждата от промяна и развитие я изпраща в нюзрума на Нова телевизия, където обиква телевизионната журналистика. Голямата ѝ любов са криминалните и пътни теми. „Целта ми е промяна към по-добро. От ситуация, която засяга само една човешка съдба до проблеми, несправедливости и недомислици, които засягат всички българи“, споделя тя.„Професията „журналист“ ми носи свобода. Привличат ме динамиката, разнообразието и това, че винаги съм на терен, сред хората, сред историите“, каза тя в първия си ден в нюзрума на bTV Новините.


През 2017 г. Ивелина Драгнева е носител на наградата „Журналист на годината“ в категория „Журналистически материали, отразяващи проблемите на пътната безопасност“ на Фондация „Годишни награди за пътна безопасност“. 

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар