Изображения показват по-големия екран на iPhone 16 Pro Max

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Все още остават няколко месеца до премиерата на новите модели iPhone 15, но слуховете вече се прехвърлят към следващата серия смартфони на Apple. Преди дни се заговори, че догодина американската компания ще увеличи размера на екраните при Pro версиите на iPhone 16, а сега неофициални изображения от 9to5mac.com показват каква би била разликата между iPhone 16 Pro Max и iPhone 15 Pro Max.

Досега Pro моделите на iPhone се предлагаха в размери 6.1″ и 6.7″, като това се очаква да се запази и с iPhone 15 Pro и 15 Pro Max тази есен. През 2024 г. обаче Apple ще увеличи диагонала и на двете устройства с по 0.2″ и така iPhone 16 Pro се очаква да бъде с 6.3″ дисплей, а iPhone 16 Pro Max или iPhone 16 Ultra – с 6.9″.iPhone 16 Pro Max


Рамките около тези екрани ще бъдат по-тънки, но увеличеният диагонал неминуемо ще доведе и до нарастване на физическите размери. iPhone 16 Pro Max ще бъде широк 77.2 мм и висок 165 мм, докато iPhone 15 Pro Max се очаква да бъде със 76.7 мм ширина и 159.8 мм височина. 

Решението на Apple вероятно е базирано на обратна връзка и проучвания на потребителските нагласи, но освен това се очаква по-големите размер на по-малкия iPhone 16 Pro да позволят и при него да бъде въведена перископна камера с по-сериозен оптичен зуум. Такава би трябвало да видим за първи път при модел на Apple тази есен с iPhone 15 Pro Max, но не и при 15 Pro. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар