Изплуваха детайли за Sony Xperia XZ2 и Xperia XZ2 Compact

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В понеделник сутрин Sony ще представи новия си флагман Xperia XZ2, а също и умалената му версия XZ2 Compact. Три дни преди анонса @evleaks разкри изображение на предполагаемия XZ2, както и някои детайли около спецификациите на смартфоните.

Според източника Sony Xperia XZ2 ще предлага 5.7″ 18:9 дисплей, което е ново за японците – и като размер, и като съотношение. Освен това се вижда, че рамките на този екран са значително намалени и вече се съобразяват с тенденциите на пазара.

Цялостният дизайн на XZ2 е нов – базира се на метална рамка и стъклено тяло, като задният панел е извит към всички страни, така че да лежи по-естествено в ръката. 

Камерата щяла да бъде с познатия 19 МР сензор, но вече с Full HD резолюция за супер слоумоушън видеозаписа, пише Еван Блас. Също новост е 4k HDR видеозапис, какъвто май не сме виждали при мобилен телефон досега. 

XZ2 ще има и специална нова технология, която ще вибрира в синхрон със звука, но за това изглежда ще научим детайли през следващата седмица. 

Батерията на флагмана ще бъде с капацитет 3180 mAh, ще се използва USB Type-C порт и безжично зареждане, а XZ2 ще има 2870 mAh, но без безжично зареждане. 

Колкото до Xperia XZ2 Compact – очакваме 5″ Full HD дисплей и тяло с гръб от поликарбонат, но с всички останали характеристики на XZ2. Жакът за слушалки отпада при новите модели. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар