Изповед: Мъжете се стресират от мен, защото съм умна, красива и богата

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мъжете ме избягват, защото ги превъзхождам. Когато някой мъж се запознае с мен, след няколко дни бяга по тъч линията. Какво да направя, като съм умна, красива и знам какво искам от живота.

Имам си хубава работа, готина кола, собствено жилище. Но щом се запозная с някой от силния пол, нещата изведнъж рухват. Мъжете буквално бягат от мен. Усещат, че ги превъзхождам и дават на задна. Сега ще ви разкажа за последната несполучлива връзка с мъж, която завърши трагично. Запознахме се в един бар. Аз бях с моята приятелка и не ми се занимаваше с никой. Бавно отпивахме от коктейлите си и си говорехме на женски теми. Усетих, че до нас сяда някой. Погледнах го крадешком и мигом го харесах. Той седеше сам. Поръча си джин. Усетих, че и той ме гледа. Приятелката ми смигна, което беше ясен знак, че може да се получи нещо. След като изпи питието, мъжът реши, че е време да действа.

Попита ме дали обичам предизвикателствата. Кимнах утвърдително. Тогава той ме хвана за ръката и ми прошепна: “Тогава ела с мен”. Аз съм доста безстрашна, а и отдавна не бях имала авантюра. Моята приятелка ми кимна и ние си тръгнахме. Мъжът ме заведе на най-уникалното място, които бях виждала. Отвисоко се виждаше целия град. Гледахме светлините и си говорехме. Допадна ми това, че е весел, непринуден и открит. Отпуснах се и когато ме целуна му отвърнах. По-късно се отзовахме в апартамента ми, защото той все още живееше с майка си. Прекарахме страстна и бурна нощ. Така започна нашата връзка. Излизахме често, след това се прибирахме в моя дом. Методи, така се казваше той, веднъж ме покани на гости в тях. Живееше в скромен апартамент на втория етаж. Аз нямах против и жилището ми се стори уютно. После дойде и майка му и той ни запозна.

Жената беше учтива, говорихме си общи неща. На другия ден изненадващо Методи не ми се обади. Дори не ми писа. Зачудих се какво е станало, но изчаках да мине денят. Вечерта си легнах, като от Методи нямаше ни вест, ни кост. Не спах цяла нощ.

На другия ден му звъннах, а той не ми вдигна. Притесних се доста и му писах. Колко втрещена бях, когато получих кратък отговор: “Съжалявам, ние нямаме нищо общо и трябва да се разделим”. Разкрещях се от яд и безсилие. Как можеше да постъпи така с мен? Какво му бях направила? Без да дочакам отговор тръгнах към жилището му. Отвори му майка му, Методи го нямаше. Извиних й се и казах, че ще дойда друг път. Тя ме задържа за ръката и ми каза, че аз съм властна жена за него. Не можех да повярвам! Затова, че взимах хубава заплата и бях умна отново претърпях неуспех в любовта. Много се ядосах и зачаках Методи пред тях. Не след дълго той се появи. Беше пил, личеше си. Когато ме видя ме нападна директно. Нагруби ме и ми каза, че всичко ставало по моя воля и че съм го преследвала. Не можел да бъде с човек като мен, който е по-властен от него. Теглих му една и си тръгнах.

От днес съм друг човек. Пасивна и тиха. Ако някой иска да стигне до мен, не му го позволявам. Не държа да си имам връзка все още. Искам да осмисля нещата и да разбера защо плаша мъжете. Та аз нямам вина за моята инициативност, за това, че съм самостоятелна и знам какво иска от живота. Все си мисля, че ще намеря човек, който да ме оцени такава, каквато съм.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар