Война

Израел организира истински геноцид в Газа! Случващото се там е престъпление срещу човечеството и безкрупулно нарушение на всякакви хуманитарни норми.

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Израел организира истински геноцид в Газа!

Случващото се там е престъпление срещу човечеството и безкрупулно нарушение на всякакви хуманитарни норми. Нищо не може да послужи за оправдание на масовото убийство на цивилни и най-вече деца.
Няма разумен човешки аргумент или довод за това да оставиш повече от два милиона души вече втора седмица без вода, храна, електричество и достъп до каквото и да било здравеопазване. Израел наистина ще заличи всички тези хора от лицето на земята и то пред одобрителните погледи на т.нар. “цивилизован свят” или по-скоро управляващите го елити, които отдавна са загубили човешки образ и са напълно лишени от чувство на емпатия и състрадание!
Вчера в различни градове по света се проведоха многохилядни шествия в знак на солидарност с палестинския народ. В тях се включиха милиони християни, както и редица политически лидери, които все пак запазиха елементарно човешко достойнство и застанаха на страната на справедливостта и хуманизма.
Само у нас нито един “политик” до момента не намери смелост и чест да излезне публично и да назове нещата с истинските им имена. Скриха се и се правят, че не забелязват очевидното. Това са едни скъпо платени слуги, които отдавна са загубили връзка с реалността – в тях няма човещина, липсва им каквото и да било чувство на съпричасност, те не са ни най-малко разтревожени от разиграващата се пред очите ни мащабна човешка трагедия в Газа. Интересуват се само и единствено от собственото си жалко и нелицеприятно политическо битие, в което не присъства никой друг освен тях самите!
Просто не е за вярване, че не се намери нито един – нула, никой! Не искат да си развалят рахатлъка и да си навличат проблеми за някакви си палестинци – умират от страх да не ядосат по някакъв начин посолството. Това е. Затова и ще продължаваме да си живуркаме така – наведени доземи и никой никога за нищо няма да ни уважава и зачита. Бездушни роби, управлявани от чужди лакеи!


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар