Изродът Мартин зарязал 7-годишната Кристин полужива с разкъсани дрешки

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Починалото след изнасилване и жесток побой момиченце от сливенското село Сотиря се казва Кристин.

Детето още не е имало навършени 7 години, научи Lupa.bg от местните. Жестоко убитото момичеце е ходило на детска градина до края на май, но тогава родителите й я отписали, защото решили сами да я подготвят за първия клас, разказа директорката на ДГ „Перуника“ Юрка Делчева. Градината е под ключ заради летния отпуск на служителите.

„Всички сме шокирани, не можем да повярваме че нещо подобно е могло са се случи в селото ни. Момиченцето беше толкова лъчезарно, винаги усмихнато. Не беше от богато семейство, но родителите й правеха всичко възможно, за да не е по-различно облечена от останалите деца. Не мога да проумея какво е искал тоя изверг от едно хлапенце”, споделя педагожката и се разплаква.

Потъналото в кръв и цялото посинено тяло на малката Крис е било намерено от дядо й. Старецът заедно със съседка на семейството тръгнал да я дири първо по улиците, а в последствие и по деретата, след като малката не се отзовала на призивите му да дойде за обяд, разказа кметът на Сотиря Димчо Георгиев.

На зловещата гледка се натъкнали към 14 часа в четвъртък. Тялото било под един от мостовете над дере в селото. Дрешката и била разкъсана на парцали, по цялото тяло имало следи от свирепи удари. Малката Кристин веднага била изпратена с линейка до ЦСМП – Сливен,а от там прехвърлена в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“, но въпреки усилията на лекарите след около час починала.

Полицейската операция по издирването на Мартин стартира през нощта в четвъртък. Все още изрода не е заловен

Целият полицейски състав, жандармерия, гранични полицаи, планински спасители и служители на държавното горско стопанство са били веднага включени в издирването на заподозрения в извършеното брутално убийство Мартин Трифонов, съобщи главният секретар на МВР Ивайло Иванов, който лично пое ръководството на акцията.

Заподозрения е с асоциално поведение, има множество регистрации за кражби, а миналата година е изтърпял присъда за блудствени действия с 16-годишно момиче. Претърсва се огромен периметър, включително и с полицейски кучета, теренът е тежък, но няма да спрем, докато не го локализираме и задържим, настоя главен комисар Иванов. Според него Мартин не е бил подготвен за дълъг преход, нямал е в себе си пари и храна и това стеснявало периметъра на територията, в която се укрива.

„Това момче го познават всички в селото. Макар да не е местен, живее при родителите си във вилната зона, но честичко идва тук, влизал е в пререкания с младежите от селото. Миналата година дори стана герой на твпредаване, след като беше нахапан от озверели питбули“, разказа лаконично кметът Димчо Георгиев.

Полицейска снимка на Мартин Трифонов при предишен негов арест

По думите му родителите на малкото момиченце нямали постоянна месторабата, хващали се да препечелят някой и друг лев в дърводобива, откликвали на покани от местни жители да им помагат, били трудолюбиви.

Според жители на Сотиря обявеният за издирване Мартин си харесал Криси докато тя си купувала сладолед от магазина на центъра на селото в четвъртък. По това време младежът пиел бира на близкото барче. Никой от хората там не обърнал внимание, че пришълецът от вилната зона изоставил бутилката с пиво и тръгнал подир хлапето.

„Издирваният е безработен, няма данни да е зависим от наркотици, асоциална личност е, но може да носи отговорност за постъпките си“, уточни говорителят на сливенската окръжна прокуратура Ваня Белева.

Мартин в момента изглежда така

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар