Изрод три години насилва две сестрички в Разград

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

45-годишният сексуален звяр Бюрхан Али, който в продължение на три години блудствал с две сестрички в Разград, отива на съд.

Прокуратурата е приключила разследването и е внесла обвинителен акт срещу осъждания включително и за същото престъпление извратеняк. Очаква се магистратите да проведат първото разпоредително заседание по казуса. На него ще бъдат изслушани претенциите на страните и ще бъде решено кога делото ще продължи по същество, пише ekip7.bg.

Рецидивистът е обвинен в това, че от февруари 2017 година до 25 март 2019 година в Разград, в условията на продължавано престъпление и на опасен рецидив, е насилвал две сестри – на 9 и на 13 години.

Мъжът бил приятел на родителите на двете момиченца и всеки ден посещавал дома им, блудствал с тях в една от стаите на семейството.

Досъдебното производство срещу него беше образувано на 25 март, след като едно от пострадалите деца разказало за действията му. Още на следващия ден той бе задържан, като още преди изтичането на 72-часовия арест, разпореден от прокуратурата, съдът постанови постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Сега Бюрхан поиска от магистратите да изменят мярката му в по-лека, а адвокатът мотивира молбата с нарушеното му здравословно състояние и продължителен срок на задържане в досъдебното производство.

На последното заседание бе прието заключението на назначената по делото съдебномедицинска експертиза, според която обаче подсъдимият не е с влошено здравословно състояние, което да е несъвместимо с условията на затвор и да налага освобождаването му от ареста.

След като се запозна със заключението на вещото лице и изслуша страните, Окръжният съд отказа да измени мярката на Бюрхан. Към момента досъдебното производство по случая е приключило, прокуратурата е внесла обвинителния акт, а съдът е насрочил разпоредително заседание, уточняват от пресслужбата на РОС.

Бюрхан Али е родом от самуилското село Богданци, но е живеел във вилната зона на Разград. Той е осъждан три пъти, като последната му ефективна присъда от 3 години лишаване от свобода е за грабеж и блудство. Бил освободен от затвора предсрочно през април 2014 година. Според Наказателния кодекс по сега повдигнатото му обвинение се предвижда лишаване от свобода от пет до двадесет години.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар