Изтрещяване: Наистина има заплаха от диктатура – готвят ми военен преврат!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Някой си беше позволил да ме коментира за „пълзящата диктатура“, че било бисер.
Иронизирах Иво Христов заради „пълзяща автокрация“.

Абе, ако има автокрация, как ще се съберете у Южен парк?

Как всички тези скандали няма да спират от сутрин до вечер – апартаменти, апартаменти, къща, тереса, сауна, баня? Ако няма свобода на медиите, как това ще се случва?

Всички скандали излязоха по толкова явен начин и това показа, че демокрацията си работи. Каква автокрация? Пред кого автокрация?

Това заяви премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на партийно събитие за “обобщение на резултатите от гражданските диалози за образование и регионално развитие” в театър „Азарян“ в НДК.

Когато върховният главнокомандващ (Румен Радев) призовава генералитета да не стои безропотно, да слуша или да гледа, към какво ги предизвиква? Това не е ли към диктатура, ако изкараш армията или призоваваш генералитета? Имаме ги сега, на колко места, военни преврати, каза Борисов.
Направихме хубави паркове в София, за да има БСП къде да се събират. В Южния парк нямаше кой да ти каже “Добър ден”. А днеска виждам се изтъпанили там, теменужки, цветя, красота, треви, всичко подменено, алеи, похвали се лидерът на ГЕРБ.
Няма да се сравняваме с „чеверме социалистите“. Не ги обиждам, цитирам Иво Христов. Нека си спомним как тези, които сега ни се заканват в Южния парк – през глава и панически бягаха за Брюксел. Приеха си закон да ги брани от преследване, а сега излизат, говорят и ни сочат с пръст. Това са същите хора, при чието управление по света рисуваха България с черепи, защото не се строяха пътища, заяви Борисов.
Той съобщи, че за другата година са предвидени 360 млн. за увеличение на учителските заплати – с това ще бъде изпълнен ангажиментът на правителството за двойно увеличение на учителските заплати.
До края на нашия мандат АМ „Хемус“ трябва да подмине Плевен и да стигне до Белокопитово-Буховци. Парите за „Хемус“ сме ги заделили. Във вторник правим 2 първи копки. Ударно започваме Шумен-Търговище. Наредил съм Мездра-Ботевград до две-три седмици максимум да стартира. АМ „Струма“ следващият месец ще подмине Благоевград и влиза в тунела „Железница“. В рамките на следващите година – две ще стигнем до Кресна. В началото на май започваме доизграждане на оставащите 20 км до границата със Сърбия. Така работим ние, обобщи Борисов.
Източник: ОфНюз

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар