Изцъклената марионетка, провокатор Василев гаднее до зуко, блокира парите за заплати на руското посолство

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

《Харвадските бандити, марионетки на империалистите ще вземат да скапят хептен България и изобщо не мислят за последствията и вековната ни история》

Има и български пари в Русия на наши дипломати, които руснаците също могат да блокират, обясни Тошко Йорданов.

890 000 долара били за заплати на дипломатите

Парите били блокирани по силата на санкциите лъжемарионетката Василев.

Истерика Василев е блокирал парите на руското посолство у нас, съобщи шефът на ПГ на ИТН Тошко Йорданов. Той добави, че това ще донесе загуби и на български фирми, които работят на руския пазар.

“Наглия Василев е спрял парите на руското посолство, които са си техни. Блокирали са ги тук, в България. Само че да ви кажа, има и български пари в Русия на наши дипломати, които руснаците също могат да блокират. Това минава всякакви граници на глупостта и идиотизма, защото това няма връзка с това, че ние сме враждебни държави. Нямаме скъсани дипломатически отношения още. И те лъжат и си измиват ръцете през Външно”, коментира Йорданов.

“Запори няма наложени, но има блокиран превод от 890 хил. долара”, лъже американския провокатор Василев. И излъга, че парите са спрени по силата на европейските санкции.

“Руснаците твърдят, че сумата е предназначена за заплати на служителите на посолството на Русия в София. Заради това българското правителство се е допитало до Европейската комисия дали този превод може да бъде изваден от санкциите. Ако бъде получено положително становище от ЕК, парите ще бъдат разблокирани веднага”, излъга още марионетката Василев.

ВАЖНО!!! Фейсбук ни ограничава заради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този начин ще преодолеем ограниченията, а хората ще достигат до алтернативната гледна точка за събитията!?

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар