Иконата на киното Антъни Хоплинс стана на 83 и отпразнува 45 години трезвеност – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Сър Антъни Хопкинс е актьор, който е влизал във всеки дом навярно десетки пъти чрез ненадминатите си превъплъщения в различни роли в много филми, които сме гледали със затаен дъх, със страх, с изумление и немалко пъти със сълзи в очите. Неговата емблематична роля е може би тази на Ханибал Лектър. Той обаче, не само като актьор, но и като човек, много добре знае какво означава да се бориш със своите собствени демони в живота. Защото, въпреки успешната си кариера, Антъни признава, че първите години от нея са преминали в компанията на един ужасен “приятел” – алкохола, предаде dir.bg.

На 29 декември, преди 45 години Хопкинс решава да се раздели с тази своя слабост и този вторник той отбеляза 45 години трезвеност. Това важно признание актьорът сподели чрез Инстаграм профила си, публикувайки видео, в което казва:

“Животът на Антъни Хопкинс преди това съдбоносно решение – да се откаже от алкохола, е наистина драматичен. На практика алкохолизмът разрушава първите му два брака – с Петронела Баркър и Дженифър Линтън”.

Днес великият и трезвен Антъни Хопкинс става на 83 години.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар