Икономиката на коронаистерията е повече от впечатлителна

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Защо ли не съм изненадан от данните, които получих от „вътре“ като обяснение как така изведнъж тестовете скочиха на над 11 хиляди, след като буквално се знаят с колко машини и капацитет за ПиСиАр тестове разполагаме.

По-голямата част от увеличението се дължи на една единствена лаборатория, свързана с властта, която е регистрирала манипулационните си /там където с вземат проби като „лаборатории“/ няма машини, няма капацитет на произвежда тестове на конвейр. Минали са и на пулове от по 10 проби. Когато резултатът е отрицателен колко заключения за тест издават според вас и колко манупилации се заплащат? Ако е положителен пуловия тест умножавате пак.

Другото го знаете – само тази фирма генерира дневен оборот от близо половин милион лева.
Това си е по НПК, но в друг свят и друго управление, не при Борисов и Гешев.

Икономиката на коронаистерията е повече от впечатлителна. Тези дни на ден се купуват маски за по милион и половина лева. В допълнение реактивите хвърчат на макс.

Е как да няма истерия, такива пари тези хора не са сънували!?

Обяснението за спада на процента на заразени е че все повече предприятия и държавни служители им правят „служебно“ тестове за ПиСиАр. Както вчера обясних – за знаменателя и числителя. В момент в който увеличиха кръга на изследваните извън засегнатите или рисковите и процентът спада.
Ако можехме да изследваме наведнъж 50 хиляди души процентът щеше да падне под 5. За това играта им е – прави тестове достатъчно много за да държат под страха населението, достатъчно много нашите лаборатории да печелят много, но не толкова, че падне процентът и хората да разберат че това си е една жива спекулация.
Не, и зараза има, и болни има, и в реанимации има, и умрели има, но там няма категорични данни за нещо апокалиптично. Тръгнеш ли обачи по пътя на парите и лъсва цялата поквара на тази власт. Граби днес и максимално много.

Илиян Василев

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар