ИК на Гербджипков: всички са галеници – едни на бай Тошо, други на Бай Буци

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Гледам списъка на инициаторите на кандидатурата на Герджиков. Не е случайно, че всички са галеници – едни на бай Тошо, други на Бай Буци. Валя Балканска, която бай Тошо „прати“ в космоса, ама ще бъде запомнена само с „Излел е Дельо хайдутин“, и честно казано, след повече от 30 години експлоатация, повечето хора дори вече не желаят да чуят за тази песен.

Алтернативната Милена, която винаги е била алтернативна само на себе си – и тя галеница на режима в късните му години. Знаем историята на Богдана Карадочева, но май, това че е била „репресирана“, не и е попречило да бъде звезда на комунистическата естрада. Михаил Белчев, той като Росица Кирилова – необясним за ушите ми феномен.

А новите галеници, те дори са по-отвратителни, защото освен всичко са и некадърни. Тони Димитрова?! Известна с това, че изгря имитирайки Фамилия Тоника, в годините, когато те и без това бяха ужасно демоде. За таланта ѝ, няма смисъл да споменаваме. Тончо Токмакчиев? Известен с ролята си на Кирето. Калин Сърменов, известен с озвучаването на реклами… като актьор, айде, нема нужда.

Единствената фигура в тоя комитет, която седи на мястото си е бащата на Недялко Недялков. Защото, за да си аморален и безскрупулен, нещо в семейството ти трябва да е било сериозно сбъркано.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар