Илиан Василев насоли Радев заради гафа с Митрофанова, която се изгаври със Съединението – Гледна точка

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Едва ли има по-адекватен коментатор от Илиан Василев на снощния гаф на президентството, когато руската посланичка у нас се озова току зад гърба на Румен Радев и дори не коленичи или клекна, за да отдаде почит в Деня на Съединението. Василев е бивш наш посланик в Москва и като такъв е отлично запознат с протокола на такива събития, както и с привичките на руснаците. 

Ето го мнението на Илиан Василев:Тъй като от президенството веднага ще се опитат да се разграничат от гафа снощи със стърчащата над Съединението Митрофанова, като се оправдаят с протокола на община Пловдив да уточня.


Протоколът на държавния глава съгласува с протокола на община Пловдив подобни мероприятия. Оправданието на общината в Пловдив че поканили всички посланици, пък само Митрофанова е дошла и за детска градина не става. Да не говорим че подреждането на посланиците е работа пак на протокола на президента, който нарочно е поставил Митрофанова до него, да могат да си говорярт. Гостите имат инструкциите за програмата – реч на кмета, реч на президент, реч и т.н. Минута мълчание. Това, че стърчи означава, че се колебае дали да си присъедини към минутата почит към паметта.

И кой да обясни, че името на Захари Стоянов, отровения по нареждане на Кремъл, български държавник е изпуснато.

Изобщо голям гаф сътвориха кмета на ГЕРБ и президента разбиращ се с ГЕРБ.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар