Илияна Йотова в 25 МИР: С Радев ще издържим на атаките! Вашата подкрепа ни прави по-силни и смели

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Опонентите ни заложиха на атаките срещу нас, защото няма какво да предложат. Пет години бяхме под обсада, опитаха се да ни спрат по всякакви начини и да ни накарат да слушаме. Устояхме на натиска, ще издържим и сега, защото зад нас сте вие, вашата подкрепа ни прави по-силни и по-смели.“ Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова в Северния парк пред жители от 25 МИР.

„Не отстъпихме от обещанията, които ви дадохме през 2016 г., и днес заставам пред вас с високо вдигната глава. Върнахме авторитета на президентската институция. Г-н Плевнелиев беше занулил институцията и безпрекословно изпълняваше партийните и политическите поръчки на Борисов, поругавайки взаимния контрол между институциите, записан в Конституцията“, изтъкна Илияна Йотова.

Тя заяви, че с президента Радев са започнали трудната битка срещу десетилетието на Борисов, което отне вярата в законите, срещу държавата монопол, чиито метастази са във всяка система.

„Единственият, който дръзна да разкъса схемите и да извади на светло зависимостите, беше ген. Румен Радев“, изтъкна вицепрезидентът. Според нея опонентите се опитват да вбият клин между президентската двойка и БСП, както и всички, които я подкрепят, защото се страхуват и искат да разцепят единството на всички, които искат нова България.

Йотова коментира успешната формула на служебния кабинет, който по думите й ще остави добро наследство на следващо редовно правителство. Вицепрезидентът е убедена, че такова ще се състави след изборите на 14 ноември.

Илияна Йотова призова повече българи да гласуват, за да „спечелим изборите на първи тур“. „Обещавам ви, че тогава България ще бъде друга“, категорична беше тя.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар