Илияна Йотова е бясна на предишния кабинет

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Подчерта, че вярва на целия Министерски съвет

Вицепрезидентът Илияна Йотова е бясна на предишния кабинет заради офертата, която завещаха, без да са подготвили нужната инфраструктура за тази цел.

В този ред на мисли Илияна Йотова подкрепи действията на служебното правителство във връзка с осигуряването на газови доставки у нас.

 

Тя коментира и вчерашното решение за приемане на един танкер от предложените от „Шиниър”.
„Вчерашното решение за единия танкер е продиктувано от възможностите. Предишният кабинет завеща една оферта, без да подготви инфраструктурата за нея. Това, което в момента прави служебният кабинет, е възможно по-малко пари да струва на българина повишаването на цените на газа и другите енергийни доставки”, заяви Илияна Йотова.

В този ред на мисли вицепремиерът Илияна Йотова пожела смелост и кураж на служебното правителство и изрази увереност, че ще постигнат желания успех.
„Отговорността е на президентската институция, ние не бягаме от нея. Но както знаете от миналата година, президентът Радев умее да прави добри министерски съвети и кабинети”, посочи Йотова.

„Освен провеждането на изборите, служебният кабинет има важна задача – да върне стабилността и сигурността на българските граждани и да преведе българите през кризата по възможно най-добрия начин. Действията за гарантиране на доставките и на енергийната сигурност на страната са стъпки в правилната посока.

Вярвам не само на министъра на енергетиката, но и на целия Министерски съвет, че ще направят така, че българите да преминат възможно най-леко през зимата и през тежките месеци, които предстоят.“, заключи Йотова.
Източник: blitz.bg

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар