Илияна Йотова за строеж на частна детска болница: Много правителства се пазеха от това да подпишат подобен договор – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Илияна Йотова за строеж на частна детска болница: Много правителства се пазеха от това да подпишат подобен договор

стоп кадър/БНТ

Много правителства се пазеха от това да подпишат подобен договор, дано мотивите на Главчев са достатъчно убедителни. Това коментира пред журналисти в Първомай вицепрезидентът Илияна Йотова по повод решението на Министерския съвет за одобрение на проекта за строеж на частна детска болница “Мама и аз”. Тя посочи, че е била изненадана, защото цялата философия на промяната на Конституцията, на текстовете, е била, че служебните кабинети трябва да изпълняват най-важната си функция – да подготвят провеждането на прозрачни и честни избори.

Йотова изрази надежда, че частната болница няма да елиминира и заплаши строежа на Държавната детска болница, която поколения българи чакат. Държавната болница трябва да бъде построена, посочи вицепрезидентът и допълни, че според нея от това как тя ще бъде устроена и ако дава възможности, добрите педиатри ще предпочетат нея. Всичко останало е на съвестта на служебния кабинет, който подписа това решение, допълни Йотова, цитирана от БТА.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар