Илиян Василев: С 25 процента от гласовете, 100 процента медийно присъствие.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Та казвате БНТ, БТВ и Нова вече са станали плуралистични телевизии? В прайм тайм по сутрешните блокове от 8 часа са Екатерина Захариева, Сачева и Росен Желязков. След тях харизановчета. Друго българите чули-нечули, но само Борисовите хора са в екрана. С 25 процента от гласовете, 100 процента медийно присъствие.

Да открехна малко от кухнята – нито една от телевизиите не е задължена да има дава точно това време. Нещо повече от търговска гледна точка те губят, защото тези единични форма са скучни и монологични. Много по-динамични са форматите с участие на представители на различни партии.

Могат да им диктуват да се яват по-рано или по-късно. Но тъй като пиарите на ГЕРБ са назначавали шефовете на информационно-публицистичните отдели, които сега им се отплащат.

Лидерите на несистемната опозиция не могат или не искат да разберат че с присъствието си там легитимират този модел. От това че ще решат да бойкотират БНТ, БТВ и Нова няма да им пострада нито рейтинг, нито имидж, а само ще заявят опозиция.
Но им трябват “топки”. Очевидно още се блазнят от камерите и прожекторите на същите медийни преторианци на Борисов.
Май ще трябва да напомня исканията на протеста – оставка на Кошлуков. Да напомня за Гражданската Панорама и излизането на герберските представители с полиция.
  Автор: Илиян Василев, фб

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар