Илон Мъск въвежда три цвята за верифициране на профили в Twitter

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Програмата с верификация и маркиране на профилите в Twitter се завръща на 2 декември, обяви шефът на компанията Илон Мъск. Той сподели, че този път няма да има само сини маркери над имената, а цели три категории. Ще има и нова процедура, която ще гарантира, че верифицираните акаунти не са фалшиви. 

Малките кръгли маркери над профилите вече ще бъдат три вида – златни за компании, сиви за правителства и сини за лични профили на знаменитости и други лица. Мъск казва, че този път верифицирането на профилите ще става ръчно, което щяло да бъде “болезнен, но необходим” процес.Илон Мъск


Припомням ви, че дни след встъпването си в длъжност Мъск наложи промени по абонаметния план за Twitter, който се предлагаше срещу $8 и автоматично даваше син верифициращ символ на профила, което позволи много фалшиви и пародийни акаунти да бъдат отбелязани като автентични. 

Подробности за преработената програма за маркиране на профилите в Twitter ще научим следващата седмица, а стартът ѝ се очаква в петък, 2 декември.

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар